ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Your Cart

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ

Αναβάτης υποδημάτων AC - 642ΑΙδανικό βοήθημα για άτομα που δυσκολεύονται να σκύψουν.Προτείνεται για άτομα με προβλήματα στη μέσηΧρήσιμο κατά το μετεγχειρητικό στάδιο επεμβάσεων ισχίουΑπό πλαστικό υλικό, ανθεκτικής κατασκευήςΜήκος αναβάτη: 40 cm..
Δοχείο Οδοντοστοιχίας AC-633Πλαστικό δοχείο οδοντοστοιχιών με καπάκι ασφαλείας.Δεν περιέχει στραγγιστήρι.Διαστάσεις: 9 (Π) x 7.5 (Μ) x 6 (Υ) cmΧρώμα: Πράσινο και Μπλε..
Κόπτης χαπιών με αποθηκευτικό χώρο AC - 631Πρακτικό βοήθημα, ώστε ο χρήστης να κόβει τα χάπια με ευκολία και να προσδιορίζει τις δόσεις του.Διευκολύνει τα άτομα με περιορισμένη κίνηση στα δάκτυλαΤοποθετείτε το χάπι στην ειδική θέση και κλείνετε το καπάκιΔυνατότητα αποθηκευτικού χώρου για τα μη χρησι..
Προγραμματιστής χαπιών εβδομαδιαίος μικρός AC - 660AΙδανικό βοήθημα για προγραμματισμό των δόσεων των χαπιών.Διαθέτει οκτώ (7) ανεξάρτητα χωρίσματα και ενδείξεις για την καθημερινή χρήση.Κατάλληλο για μεταφορά χάρη στο μικρό του μέγεθος.Διαστάσεις: 16.5 x 3 x 2 cm..
Προγραμματιστής χαπιών εβδομαδιαίος μικρός AC - 660BΙδανικό βοήθημα για προγραμματισμό των δόσεων των χαπιών.Διαθέτει οκτώ (8) ανεξάρτητα χωρίσματα και ενδείξεις για την καθημερινή χρήση.Κατάλληλο για μεταφορά χάρη στο μικρό του μέγεθος.Διαστάσεις: 7.5 x 6 x 2 cm..
Τρίφτης χαπιών AC - 630Πρακτικό βοήθημα για εύκολο θρυμματισμό των χαπιών.Ξεβιδώνετε τη βάση, τοποθετείτε το χάπι και περιστρέφετε τον τρίφτηΤο μεγάλο καπάκι διευκολύνει ιδιαίτερα άτομα με περιορισμένη δύναμη και ευκινησία των δακτύλωνΜικρό μέγεθος για εύκολη μεταφοράΠλένεται στο πλυντήριο πιάτων..
Εμφάνιση 1 έως 10 από 10 (1 Σελ.)
Χρησιμοποιούμε cookies για να σας εξασφαλίσουμε κορυφαία εμπειρία περιήγησης και να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μας.