ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Your Cart

RUSCH

Kαθετήρας Latex Rusch Silasil CH16με επίστρωση και πυρήνα σιλικόνης Ο καθετήρας SiLaSil συνδυάζει τα θετικά χαρακτηριστικά και των δύο υλικών εξασφαλίζοντας την άνεση του ασθενούς και την προφύλαξη του από λοιμώξεις. H απαλή επίστρωση ελαστομερούς σιλικόνης μέσα και έξω, προστατεύει τον κα..
Kαθετήρας Latex Rusch Silasil CH18με επίστρωση και πυρήνα σιλικόνης Ο καθετήρας SiLaSil συνδυάζει τα θετικά χαρακτηριστικά και των δύο υλικών εξασφαλίζοντας την άνεση του ασθενούς και την προφύλαξη του από λοιμώξεις. H απαλή επίστρωση ελαστομερούς σιλικόνης μέσα και έξω, προστατεύει τον κα..
Kαθετήρας Latex Rusch Silasil CH20με επίστρωση και πυρήνα σιλικόνης Ο καθετήρας SiLaSil συνδυάζει τα θετικά χαρακτηριστικά και των δύο υλικών εξασφαλίζοντας την άνεση του ασθενούς και την προφύλαξη του από λοιμώξεις. H απαλή επίστρωση ελαστομερούς σιλικόνης μέσα και έξω, προστατεύει τον κα..
Kαθετήρας Latex Rusch Silasil CH22με επίστρωση και πυρήνα σιλικόνης Ο καθετήρας SiLaSil συνδυάζει τα θετικά χαρακτηριστικά και των δύο υλικών εξασφαλίζοντας την άνεση του ασθενούς και την προφύλαξη του από λοιμώξεις. H απαλή επίστρωση ελαστομερούς σιλικόνης μέσα και έξω, προστατεύει τον κα..
Kαθετήρας Latex Rusch Silasil CH24με επίστρωση και πυρήνα σιλικόνης Ο καθετήρας SiLaSil συνδυάζει τα θετικά χαρακτηριστικά και των δύο υλικών εξασφαλίζοντας την άνεση του ασθενούς και την προφύλαξη του από λοιμώξεις. H απαλή επίστρωση ελαστομερούς σιλικόνης μέσα και έξω, προστατεύει τον κα..
Εμφάνιση 1 έως 5 από 5 (1 Σελ.)
Χρησιμοποιούμε cookies για να σας εξασφαλίσουμε κορυφαία εμπειρία περιήγησης και να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μας.