ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Your Cart

ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΑ ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ

Εξασκητής αναπνοής PulmoTrainer.H συσκευή PulmoTrainer είναι μια συσκευή εξάσκησης αναπνοής η οποία είναι σχεδιασμένη για την υποβοήθηση και τη βελτίωση της βαθιάς αναπνοής (εισπνοής). H βαθιά αναπνοή βοηθά στην επέκταση των κυψελίδων των πνευμόνων, καθώς και στον καθαρισμό των αεραγωγών από τις βλέ..
Boca Breath Nasal Strips Classic 10τμχΡινικά ΕπιθέματαΕΥΚΟΛΗ ΑΝΑΠΝΟΗΆμεση ανακούφιση από το μπούκωμα της μύτηςΔιευκολύνουν την αναπνοήΜειώνουν το ροχαλητόΔιαστέλλουν τη ρινική κοιλότηταΕξαιρετική στήριξηΧωρίς φάρμακαΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣΚαθαρίστε και σκουπίστε το δέρμα της μύτης. Βγάλτε την ταινία από τη σ..
Συσκευή εισπνοών - αεροθάλαμος με μάσκα Largewith cros valve technology (με τεχνολογία τρίοδης βαλβίδας)Το Cross Valve Technology είναι σχεδιασμένο ώστε να προσφέρει πολύ χαμηλή αντίσταση όταν εισπνέετε το φάρμακό σας (εισπνοή), ενώ σας επιτρέπει να εκπνέετε με ευκολία μέσω του θαλάμου και να μετράτ..
Aerochamber Plus Αντιστατικός Αεροθάλαμος Με Δείκτη Εισπνοών Flow-Vu*Μοντέλο: Ενηλίκων με μάσκα (5+ ετών)O αεροθάλαμος με βαλβίδα (Valved Holding Chamber - VHC) AeroChamber Plus με δείκτη εισπνοών Flow - Vu Anti-Static διασφαλίζει ικανοποιητική εφαρμογή και ελέγχει τα συμπτώματα από το βρογχικό άσθμ..
Aerochamber Plus Αντιστατικός Αεροθάλαμος Με Δείκτη Εισπνοών Flow-Vu*Μοντέλο: Παιδικό με μάσκα (1-5 ετών)O αεροθάλαμος με βαλβίδα (Valved Holding Chamber - VHC) AeroChamber Plus με δείκτη εισπνοών Flow - Vu Anti-Static διασφαλίζει ικανοποιητική εφαρμογή και ελέγχει τα συμπτώματα από το βρογχικό άσθμ..
Εμφάνιση 1 έως 7 από 7 (1 Σελ.)
Χρησιμοποιούμε cookies για να σας εξασφαλίσουμε κορυφαία εμπειρία περιήγησης και να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μας.