ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Your Cart

easycare

Βαμβακερά Γάντια Λευκά Lohmann And Rauscher 100% Βαμβακερά Γάντια σε λευκό χρώμα Ιδανικό για ευαίσθητα έως δυσανεκτικά δέρματα, που εμφανίζουν εκζέματα ή άλλες δερματοπάθειες...
Εξεταστικά Γάντια Latex Kera Gloves, Με Πούδρα, 100τμχΜε πούδραΜη ΑποστειρωμέναΑμφιδέξιαΜίας χρήσης..
Πάνα Βρακάκι Kera Pants Plus large 14τμχΤα kera Pants Plus είναι απαλά προστατευτικά εσώρουχα μίας χρήσης με άνετη εφαρμογή. Με μια σειρά από καινοτόμα χαρακτηριστικά, προσφέρουν προστασία από τις διαρροές, τις οσμές και την υγρασία.Μοναδική τεχνολογία με υψηλά επίπεδα απορρόφησης για απόλυτη ασφάλε..
Πάνα Βρακάκι Kera Pants Plus Medium 14τμχΤα kera Pants Plus είναι απαλά προστατευτικά εσώρουχα μίας χρήσης με άνετη εφαρμογή. Με μια σειρά από καινοτόμα χαρακτηριστικά, προσφέρουν προστασία από τις διαρροές, τις οσμές και την υγρασία.Μοναδική τεχνολογία με υψηλά επίπεδα απορρόφησης για απόλυτη ασφάλ..
Πάνα Βρακάκι Kera Pants Plus Xlarge 14τμχΤα kera Pants Plus είναι απαλά προστατευτικά εσώρουχα μίας χρήσης με άνετη εφαρμογή. Με μια σειρά από καινοτόμα χαρακτηριστικά, προσφέρουν προστασία από τις διαρροές, τις οσμές και την υγρασία.Μοναδική τεχνολογία με υψηλά επίπεδα απορρόφησης για απόλυτη ασφάλ..
Πάνες Ακράτειας Kera Slip Large Super 20τμχΤα Kera Slip Super με βαμβακερό κάλυμμα αφήνουν το δέρμα να αναπνέει απόλυτα, είναι δερματολογικά ελεγμένα και έτσι φροντίζουν για την καλύτερη υγεία του δέρματος. Με πάρα πολύ απορροφητικό πυρήνα που δρα άμεσα προσφέροντας ασφάλεια και σιγουριά κατά των δι..
Πάνες Ακράτειας Kera Slip Medium Super 20τμχΤα Kera Slip Super με βαμβακερό κάλυμμα αφήνουν το δέρμα να αναπνέει απόλυτα, είναι δερματολογικά ελεγμένα και έτσι φροντίζουν για την καλύτερη υγεία του δέρματος. Με πάρα πολύ απορροφητικό πυρήνα που δρα άμεσα προσφέροντας ασφάλεια και σιγουριά κατά των δ..
Πάνες Ακράτειας Kera Slip XLarge Super 20τμχΤα Kera Slip Super με βαμβακερό κάλυμμα αφήνουν το δέρμα να αναπνέει απόλυτα, είναι δερματολογικά ελεγμένα και έτσι φροντίζουν για την καλύτερη υγεία του δέρματος. Με πάρα πολύ απορροφητικό πυρήνα που δρα άμεσα προσφέροντας ασφάλεια και σιγουριά κατά των δ..
Υποσέντονα 60χ90 Κera 15τμχΤα kera bed Super είναι απαλά προστατευτικά υποσέντονα μίας χρήσης . Με μια σειρά από καινοτόμα χαρακτηριστικά, προσφέρουν προστασία από τις διαρροές.Μοναδική τεχνολογία με υψηλά επίπεδα απορρόφησης για μεγαλύτερη ασφάλεια και στεγνότητα..
Υποσέντονα 90x180 Kera 15τμχΤα kera bed Super είναι απαλά προστατευτικά υποσέντονα μίας χρήσης . Με μια σειρά από καινοτόμα χαρακτηριστικά, προσφέρουν προστασία από τις διαρροές.Μοναδική τεχνολογία με υψηλά επίπεδα απορρόφησης για μεγαλύτερη ασφάλεια και στεγνότητα..
Εμφάνιση 1 έως 10 από 10 (1 Σελ.)
Χρησιμοποιούμε cookies για να σας εξασφαλίσουμε κορυφαία εμπειρία περιήγησης και να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μας.