ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Your Cart

MEDICAIR

VITAMIN Air B12 1000mg 60tabsΣυμπλήρωμα διατροφής κατάλληλο για χορτοφάγους, χωρίς ζάχαρη, αλάτι & άμυλοΌπως όλες οι βιταμίνες του συμπλέγματος Β, η βιταμίνη Β12 παίζει σημαντικό ρόλο στο μεταβολισμό των πρωτεϊνών. Συμβάλλει στη δημιουργία των ερυθρών αιμοσφαιρίων και στη διατήρηση της ομαλής λε..
VITAMIN Air D3 1200IU 60tabsΣυμπλήρωμα διατροφής κατάλληλο για χορτοφάγους, χωρίς ζάχαρη, αλάτι & άμυλοΒιταμίνη D3, Απαραίτητη για την διατήρηση της φυσιολογικής κατάστασης των οστών και των δοντιών, τη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος, τη διατήρηση των φυσιολογικών επιπέδων ..
VITAMINAIR D3 1200IU (Χοληκαλσιφερόλη)Συμπλήρωμα διατροφής σε μορφή σπρέι κατάλληλο για χορτοφάγους, χωρίς ζάχαρηΒιταμίνη D3 (Χοληκαλσιφερόλη) απαραίτητη για την διατήρηση της φυσιολογικής κατάστασης των οστών και των δοντιών, τη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος, τη διατήρηση των..
VITAMIN Air D3 4000IU 60tabsΣυμπλήρωμα διατροφής κατάλληλο για χορτοφάγους, χωρίς ζάχαρη, αλάτι & άμυλοΒιταμίνη D3, Απαραίτητη για την διατήρηση της φυσιολογικής κατάστασης των οστών και των δοντιών, τη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος, τη διατήρηση των φυσιολογικών επιπέδων ..
VitaminAIR PEAΣυμπλήρωμα διατροφής με Παλμιτοϋλαιθανολαμίδη (PEA).30 κάψουλεςΤο VITAMINAIR PEA περιέχει Παλμιτοϋλαιθανολαμίδη που παράγεται φυσιολογικά στον οργανισμό και βοηθά δια της διατροφικής οδού στην αντιμετώπιση του χρόνιου πόνου.Το VitaminAIR PEA συμβάλλει:Βοηθά στην αντιμετώπιση του χρόνιο..
VitaminAIR UROCAIRΣυμπλήρωμα διατροφής με κράνμπερι και μαννόζη30 διασπειρώμενα δισκίαΤο VitaminAIR UROCAIR:Βοηθά στη διατήρηση της υγείας του ουροποιητικού συστήματος και στην προφύλαξη από λοιμώξειςΔΟΣΟΛΟΓΙΑΣυνιστώμενη για ημερήσια κατανάλωση δόση:2 διασπειρώμενα δισκία ημερησίως το βράδυ ή σύμφων..
Εμφάνιση 1 έως 6 από 6 (1 Σελ.)
Χρησιμοποιούμε cookies για να σας εξασφαλίσουμε κορυφαία εμπειρία περιήγησης και να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μας.