ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Your Cart

MEDIPAC

Xειρουργικό Ράμμα SILK 4/0 με βελόνα 19mmΕίναι ράμματα πλεκτού μη απορροφήσιμου μεταξιού SILK 4/0 μήκους 75cm.Μπορεί γενικώς να χρησιμοποιηθεί για την συγκράτηση σε επαφή ή/και σύγκλιση μαλακών ιστών αλλά η χρήση του δεν ενδείκνυται για τους ιστούς του κεντρικού καρδιαγγειακού και του κεντρικού νευρ..
Xειρουργικό Ράμμα SILK 3/0 με βελόνα 19mmΕίναι ράμματα πλεκτού μη απορροφήσιμου μεταξιού SILK 3/0 μήκους 75cm.Μπορεί γενικώς να χρησιμοποιηθεί για την συγκράτηση σε επαφή ή/και σύγκλιση μαλακών ιστών αλλά η χρήση του δεν ενδείκνυται για τους ιστούς του κεντρικού καρδιαγγειακού και του κεντρικού νευρ..
Xειρουργικό Ράμμα SILK 0 με βελόνα 30mmΕίναι ράμματα πλεκτού μη απορροφήσιμου μεταξιού SILK 0 μήκους 75cm.Μπορεί γενικώς να χρησιμοποιηθεί για την συγκράτηση σε επαφή ή/και σύγκλιση μαλακών ιστών αλλά η χρήση του δεν ενδείκνυται για τους ιστούς του κεντρικού καρδιαγγειακού και του κεντρικού νευρικού..
Xειρουργικό Ράμμα Polyamid 5/0 με βελόνα 16mmXειρουργικό Ράμμα Polyamid 5/0 είναι ένα μονόκλωνο μη απορροφήσιμο ράμμα Polyamid 5/0 μήκους 45cm.Μπορεί γενικώς να χρησιμοποιηθεί για την συγκράτηση σε επαφή ή/και σύγκλιση μαλακών ιστών αλλά η χρήση του δεν ενδείκνυται για τους ιστούς του κεντρικού..
Xειρουργικό Ράμμα Polyamid 4/0 με βελόνα 16mmXειρουργικό Ράμμα Polyamid 4/0 είναι ένα μονόκλωνο μη απορροφήσιμο ράμμα Polyamid 4/0 μήκους 45cm.Μπορεί γενικώς να χρησιμοποιηθεί για την συγκράτηση σε επαφή ή/και σύγκλιση μαλακών ιστών αλλά η χρήση του δεν ενδείκνυται για τους ιστούς του κεντρικού..
Ράμματα χειρουργικά P.G.A. 4/0 με βελόνα 26mmΡάμματα χειρουργικά P.G.A. 4/0 (9142) που είναι συνθετικά απορροφούμενα χειρουργικά ράμματα πολυγλυκολικού οξέος PGA 4.0 μήκους 75mm.Χρησιμοποιούνται για την συγκράτηση σε επαφή και τη σύγκλιση μαλακών ιστών, ακόμη και σε οφθαλμολογικές επεμβάσεις. Δεν εν..
Ράμματα χειρουργικά P.G.A. 5/0 με βελόνα 16mmΡάμματα χειρουργικά P.G.A. 4/0 (9621) που είναι συνθετικά απορροφούμενα χειρουργικά ράμματα πολυγλυκολικού οξέος PGA 5.0 μήκους 45mm.Χρησιμοποιούνται για την συγκράτηση σε επαφή και τη σύγκλιση μαλακών ιστών, ακόμη και σε οφθαλμολογικές επεμβάσεις. Δεν εν..
Ράμματα χειρουργικά P.G.A. 4/0 με βελόνα 16mmΡάμματα χειρουργικά P.G.A. 4/0 (9622) που είναι συνθετικά απορροφούμενα χειρουργικά ράμματα πολυγλυκολικού οξέος PGA 4.0 μήκους 45mm.Χρησιμοποιούνται για την συγκράτηση σε επαφή και τη σύγκλιση μαλακών ιστών, ακόμη και σε οφθαλμολογικές επεμβάσεις. Δεν εν..
Ράμματα χειρουργικά P.G.A. 4/0 με βελόνα 16mmΡάμματα χειρουργικά P.G.A. 4/0 (9622-4) που είναι συνθετικά απορροφούμενα χειρουργικά ράμματα πολυγλυκολικού οξέος PGA 4.0 μήκους 75mm.Χρησιμοποιούνται για την συγκράτηση σε επαφή και τη σύγκλιση μαλακών ιστών, ακόμη και σε οφθαλμολογικές επεμβάσεις. Δεν ..
Ράμματα χειρουργικά P.G.A. 5/0 με βελόνα 19mmΡάμματα χειρουργικά P.G.A. 4/0 (9631) που είναι συνθετικά απορροφούμενα χειρουργικά ράμματα πολυγλυκολικού οξέος PGA 5.0 μήκους 45mm.Χρησιμοποιούνται για την συγκράτηση σε επαφή και τη σύγκλιση μαλακών ιστών, ακόμη και σε οφθαλμολογικές επεμβάσεις. Δεν εν..
Ράμματα χειρουργικά P.G.A. 4/0 με βελόνα 19mmΡάμματα χειρουργικά P.G.A. 4/0 (9632-4) που είναι συνθετικά απορροφούμενα χειρουργικά ράμματα πολυγλυκολικού οξέος PGA 4.0 μήκους 75mm.Χρησιμοποιούνται για την συγκράτηση σε επαφή και τη σύγκλιση μαλακών ιστών, ακόμη και σε οφθαλμολογικές επεμβάσεις. Δεν ..
Xειρουργικό Ράμμα Neosorb Rapid 4/0 με βελόνα 22mmΜε βελόνα 22mm στρογγυλή 1/21 τεμάχιο..
Εμφάνιση 1 έως 12 από 13 (2 Σελ.)
Χρησιμοποιούμε cookies για να σας εξασφαλίσουμε κορυφαία εμπειρία περιήγησης και να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μας.