ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Your Cart

ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΗ - ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ

Antibakt Universal Χωρίς Άρωμα με Αντλία 710mlIσχυρό απολυμαντικό καθαριστικό επιφανειών. Απολυμαίνει και καθαρίζει όλες τις επιφάνειες σε ιδιωτικούς δημόσιους και βιομηχανικούς χώρους. Ιδανικό για χώρους τροφίμων. Δεν περιέχει χλώριο. Με αντλία, προϊόν έτοιμο προς χρήση.Με άδεια παράγωγης βιοκτόνων..
Αλκοολούχο απολυμαντικό επιφανειών Bode Bacillol AF 1000ml ταχείας δράσης χωρίς αλδεΰδεςΙδιότητες:ΆοσμοΔεν περιέχει αλδεϋδεςΔεν αφήνει υπολείμματαΣύσταση:Προπανόλη-1: 450mg/gΠροπανόλη-2: 250mg/gΑιθανόλη 4.7g: 47mg/gΜικροβιολογική δράσηΤο Bacillol AF είναι βακτηριοκτόνο, μυκητοκτόνο, φυματιοκτόνο, δρ..
Baktolin Pure Υγρό Σαπούνι Χεριών Και Σώματος 1000mlΥγρό σαπούνι καθαρισμού για τα χέρια και το σώμα, με ενυδατικούς και αναλιπαντικούς παράγοντες και ισχυρή καθαριστική και αντιμικροβιακή δράση. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αντιμικροβιακή δράση και καλό καθαρισμό σε ανοσοκατασταλμένους ασθενεί..
Cleanisept Wipes Υγρά Μαντήλια Μιας Χρήσεως Για Ταχεία Απολύμανση, 100τμχΤα Cleanisept wipes είναι μαντηλάκια έτοιμα προς χρήση, για την ταχεία απολύμανση και τον καθαρισμό των ιατρικών συσκευών και των περιοχών που βρίσκονται κοντά στον ασθενή.Είναι ιδιαίτερα κατάλληλα για ιατρικές συσκευές που είν..
Eco Wipes (Dry) - Ανταλλακτικά ΜαντηλάκιαΤα μαντήλια Eco wipes (dry) είναι στεγνά μαντήλια για εμβάπτιση σε απολυμαντικά διαλύματα, καθαρισμού δαπέδων, επιφανειών και ιατρικού εξοπλισμού.Κατασκευάστηκαν ειδικά για την απολύμανση επιφανειών και είναι συμβατά με όλα τα απολυμαντικά.Διαστάσεις: 32cm x ..
Eco Wipes - Δοχείο για Μαντηλάκια ΑπολύμανσηςΔοχείο για ανταλλακτικά μαντηλάκια απολύμανσης Eco Wipes (dry).Δεν περιέχει μαντηλάκιασυμβατό με όλα τα απολυμαντικά δαπέδων και επιφανειώνεπαναγεμιζόμενο δοχείοεξαιρετική απελευθέρωση δραστικών ουσιών* Τα ανταλλακτικά μαντηλάκια απολύμανσης Eco Wipes (dr..
Perfektan Endo - Συμπυκνωμένο υγρό απολύμανσης εργαλείων & ενδοσκοπίων 1000mlΤο Perfektan endo είναι ένα συμπυκνωμένο απολυμαντικό και καθαριστικό εργαλείων και ενδοσκοπίων.Δεν περιέχει αλδεϋδες και φαινόλες και μπορεί να διατηρηθεί έως και δύο βδομάδες.Είναι ιδανικό σε περιοχές που απαιτούν άμε..
Υγρό απολύμανσης εργαλείων έτοιμο για χρήση Descoton 2% GDA - 5000mlΤο Descoton 2% GDA είναι ένα έτοιμο προς χρήση διάλυμα, ελεύθερο φορμαλδεΰδης και φαινολών, για την απολύμανση ιατρικών εργαλείων και ενδοσκοπίων.Περιέχει 2% γλουταραλδεΰδη ως κύριο συστατικό, καθώς επίσης και αναστολείς σκουριάς.Η ..
Υγρό καθαρισμού χεριών Helenvita Pro 1ltΤο υγρό καθαρισμού χεριών 1lt Helenvita Pro είναι εμπλουτισμένο με γλυκερίνη και αλλαντοΐνης ενυδατώνει το δέρμα και διατηρεί την φυσική του ελαστικότητα. Το υγρό καθαρισμού χεριών 1lt Helenvita Pro με ουδέτερο pH (5.5), προστατεύει την φυσική χλωρίδα του δέρµ..
Υγρό καθαριστικό εργαλείων & ενδοσκοπίων Instru plus - 5000mlΤο Instru plus είναι ένα υγρό καθαριστικό έτοιμο προς χρήση, με ουδέτερο pH για συνδιαστική χρήση με απολυμαντικά εργαλείων, για τον απαλό καθαρισμό των εργαλείων και ενδοσκοπίων.Είναι ιδανικό και για ιατρικές συσκευές που είναι κατασκ..
Υγρά Μαντηλάκια Sidifresh Antibacterial 70τεμ. Τα υγρομάντηλα Sidifresh Antibacterial σχεδιάστηκαν με υψηλό επίπεδο ποιότητας και ασφάλειας για την καθημερινή χρήση τους. Μελετήθηκαν ειδικά για να εξασφαλίσουν απόλυτη καθημερινή, αποτελεσματική καθαριότητα, προστασία και παρέχουν αποτελεσματική..
Εμφάνιση 1 έως 11 από 11 (1 Σελ.)
Χρησιμοποιούμε cookies για να σας εξασφαλίσουμε κορυφαία εμπειρία περιήγησης και να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μας.