ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Your Cart

ΑΝΤΙΣΗΠΤΙΚΑ - ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΑ

FROISEPT HAND GEL PLUS 4 LtΚαθαριστικό gel χεριών µε ήπια αντισηπτική δράσηΉπιο αντισηπτικό και ενυδατικό gel χεριώνΚαθαρίζει και προστατεύει χωρίς νερό και σαπούνι. Βοηθά στη µμείωση της µμετάδοσης µμικροβίων που πραγματοποιείται µέσω των χεριών. Προσφέρει απαλότητα και ενυδάτωση µετά τον καθαρισµό..
FROISEPT HAND SPRAY PLUS 250 mlΚαθαριστικό spray χεριών µε ήπια αντισηπτική δράσηΉπιο αντισηπτικό και ενυδατικό spray χεριώνΚαθαρίζει και προστατεύει χωρίς νερό και σαπούνι. Βοηθά στη µείωση της µετάδοσης µικροβίων που πραγµατοπιείται µέσω των χεριών. Προσφέρει απαλότητα και ενυδάτωση µετά τον καθαρ..
FROISEPT HAND SPRAY PLUS 4 LtΚαθαριστικό spray χεριών µε ήπια αντισηπτική δράσηΉπιο αντισηπτικό και ενυδατικό spray χεριώνΚαθαρίζει και προστατεύει χωρίς νερό και σαπούνι. Βοηθά στη µείωση της µετάδοσης µικροβίων που πραγματοποιείται µέσω των χεριών. Προσφέρει απαλότητα και ενυδάτωση µετά τον καθαρι..
Αλκοολούχος Λοσιόν 70° 250mlΑλκοολούχος λοσιόν 70ο Open CareΙδανική για μασάζ.Με άρωμα χαμομηλιού...
Αλκοολούχος Λοσιόν 70° 250mlΑλκοολούχος λοσιόν 70ο Open CareΙδανική για μασάζ.Με άρωμα χαμομηλιού...
Αλκοολούχος Λοσιόν 95° 250mlΜε άρωμα χαμομηλιούΚατάλληλη για μασάζ και καθαρισμό χεριώνΠεριέχει γλυκερίνη που επιδιώκει την προστασία από την ξήρανση του δέρματος..
Αλκοολούχος Λοσιόν 95° 410mlΜε άρωμα χαμομηλιούΚατάλληλη για μασάζ και καθαρισμό χεριώνΠεριέχει γλυκερίνη που επιδιώκει την προστασία από την ξήρανση του δέρματος..
FROISEPT HAND SPRAY PLUS 1000 mlΚαθαριστικό spray χεριών µε ήπια αντισηπτική δράσηΉπιο αντισηπτικό και ενυδατικό spray χεριώνΚαθαρίζει και προστατεύει χωρίς νερό και σαπούνι. Βοηθά στη µείωση της µμετάδοσης µμικροβίων που πραγματοποιείται µέσω των χεριών. Προσφέρει απαλότητα και ενυδάτωση µετά τον κ..
Delousil Clean Ήπια Αντισηπτικά Υγρά Μαντηλάκια για Χέρια & ΕπιφάνειεςΉπια Αντισηπτικά Υγρά Μαντηλάκια με Αλκοόλη και Aloe Vera. Προσφέρουν ήπια αντισηπτική δράση.Κατάλληλα για τα χέρια και τις επιφάνειες.ΧΡΗΣΗ Ξεδιπλώνουμε το μαντηλάκι και σκουπίζουμε τα χέρια μας ή οποιαδήποτε επιφάν..
Delousil Clean Hand Gel Αλκοολούχο Αντισηπτικό χεριών 1000mlΑντισηπτικό τζελ χεριών με αντλίαΠεριέχει οινόπνευμα 70%Με Pro Vitamin B5 και Aloe VeraΔεν ξηραίνει την επιδερμίδαΤο Delousil Cleansing Hand Gel είναι ιδανικό για την αντισηψία των χεριών, χωρίς τη χρήση νερού και σαπουνιού. Περιέχει αλκοόλ..
Delousil Clean Hand Gel Αλκοολούχο Αντισηπτικό χεριών 4ltΑντισηπτικό τζελ χεριώνΠεριέχει οινόπνευμα 70%Με Pro Vitamin B5 και Aloe VeraΔεν ξηραίνει την επιδερμίδαΤο Delousil Cleansing Hand Gel είναι ιδανικό για την αντισηψία των χεριών, χωρίς τη χρήση νερού και σαπουνιού. Περιέχει αλκοόλη, Pro Vitami..
Delousil Clean Spray Καθαριστικό Χεριών 100mlΉπιο αντισηπτικό χεριών καθαρίζει τα χέρια χωρίς νερό με Pro Vitamin B5 και Aloe Vera.Περιέχει οινόπνευμα 70%Τα αλκοολούχα διαλύματα που χρησιμοποιούνται χωρίς νερό είναι ιδανικά για την αντισηψία των χεριών, μειώνουν σημαντικά τον αριθμό των μικροβίων, ε..
Εμφάνιση 1 έως 12 από 18 (2 Σελ.)
Χρησιμοποιούμε cookies για να σας εξασφαλίσουμε κορυφαία εμπειρία περιήγησης και να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μας.