ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Your Cart

ΟΞΥΜΕΤΡΑ

Οξύμετρο Δακτύλου ChoiceMMed Oled MD300C2 με θήκηΤο οξύμετρο δακτύλου Choicemmed, προσφέρει αξιόπιστη μέτρηση του κορεσμού του οξυγόνου του αίματος (SPO2) και των καρδιακών παλμών, σε προνομιακή τιμή.Αξιόπιστο και εύκολο στη χρήσηΑυτόματη απενεργοποίησηΕυανάγνωστη φωτιζόμενη οθόνη OLEDΡύθμιση τ..
Οξύμετρο Δακτύλου ChoiceMMed Oled MD300CΝ330 με θήκηΤο οξύμετρο δακτύλου Choicemmed, προσφέρει αξιόπιστη μέτρηση του κορεσμού του οξυγόνου του αίματος (SPO2) και των καρδιακών παλμών, σε προνομιακή τιμή.Διαθέτει και PI (Perfusion Index) δηλαδή Δείκτη διάχυσης ή αιμάτωσης.Ο Δείκτης Διάχυσης εξυπηρετε..
Ψηφιακό οξύμετρο δακτύλου FPX-033 φωτεινό για να βλέπετε στο σκοτάδιΈγχρωμη οθόνη LEDΕλαφρύΟικονομικό στην κατανάλωση μπαταρίες ( 2 ΑΑΑ  )Ένδειξη καρδιακών παλμών, κορεσμού οξυγόνου, μπαταρίαςΑκριβείς και αξιόπιστες μετρήσεις κατα τη διάρκεια της χαμηλής αιμάτωσης και την κίνησηΗχητικοί και οπτ..
Οξύμετρο SmartΧαρακτηριστικά:Μικρό κι ελαφρύ για χρήση στο σπίτι και το δρόμοΙδανικό για άτομα με καρδιακή ανεπάρκεια, χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια (ΧΑΠ), Βρογχικό άσθμαΚατάλληλο για αθλητισμό σε μεγάλα υψόμετρα (π.χ. ορειβασία, σκι)Ρυθμιζόμενη φωτεινότηταΟθόνη με 4 διαθέσιμες προβολέςΓραφική α..
Εμφάνιση 1 έως 4 από 4 (1 Σελ.)
Χρησιμοποιούμε cookies για να σας εξασφαλίσουμε κορυφαία εμπειρία περιήγησης και να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μας.