ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Your Cart

ΚΟΡΜΟΣ

0299 Γιλέκο Κυφώσεως με μπαλένες, αεριζόμενοΓιλέκο κυφώσεως από durable mesh (δίχτυ) για καλύτερο αερισμό της περιοχής με δύο μπαλένες και ιμάντες για μεγαλύτερη στήριξη...
0172 Ζώνη ΕργασίαςΖώνη οσφύος κατάλληλη για εργασία, από ελαστικό υφαντό ύφασμα (μεσινέζα) για καλύτερο αερισμό. Έχει επενδεδυμένο air mesh με εσωτερική βαμβακερή επένδυση, δύο ελαστικές τιράντες στήριξης στους ώμους και τέσσερις μπαλένες. Η ανατομική σχεδίασή του διευκολύνει την κίνηση προς τα..
0152 Ζώνη Οσφύος Air Mesh με 4 μπαλένεςΖώνη οσφύος από ελαστικό υφαντό ύφασμα (μεσινέζα) για καλύτερο αερισμό με επενδεδυμένο air mesh και βαμβακερή εσωτερική επένδυση. Έχει τέσσερις μπαλένες και δύο επιπλέον δέστρες στην περιοχή της μέσης. Κλείνει με Velcro...
0152 Ζώνη Οσφύος Deseze με 4 μπαλένες - 21cmΖώνη από ελαστικό υφαντό ύφασμα και τέσσερις μπαλένες. Κλείνει με Velcro. Παρέχει ελαφριά υποστήριξη στην περιοχή της μέσης.Ύψος: 21cm..
0154 Ζώνη Οσφύος «Gold» - 21cmΖώνη από ελαστικό υφαντό ύφασμα, έχει τέσσερις μπαλένες και δύο πρόσθετες δέστρες στην περιοχή της μέσης, ειδική σχεδίαση για διευκόλυνση των κινήσεων. Κλείνει με Velcro. Ύψος: 21cm..
1192 Ζώνη Οσφύος Hot Power με καταπραϋντική λοσιόνΣύστημα Ηοt Ρower, συνδυάζει την πολύ καλή υποστήριξη στο σημείο του πόνου, με την αίσθηση θερμότητας και χαλάρωσης της λοσιόν.Hot Power ζώνη οσφύος από ελαστικό υφαντό ύφασμα επενδεδυμένο με air mesh και βαμβακερή εσωτερική επένδυση, υποαλεργικό. Έχ..
0157 Ζώνη Πλευρών για άντρες, ελαστικήΖώνη από ελαστικό υφαντό ύφασμα. Κλείνει με Velcro.One Size..
0158 Ζώνη Πλευρών για γυναίκες, ελαστικήΖώνη από ελαστικό υφαντό ύφασμα. Κλείνει με Velcro.One Size..
Εμφάνιση 1 έως 12 από 24 (2 Σελ.)
Χρησιμοποιούμε cookies για να σας εξασφαλίσουμε κορυφαία εμπειρία περιήγησης και να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μας.