ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Your Cart

ΚΑΡΠΟΣ - ΔΑΧΤΥΛΑ ΧΕΡΙΟΥ

Νάρθηκας Καρπού Οne Size Dr Frei Pro S8551Προσφέρει αξιόπιστη εφαρμογή και συμπίεση στην άρθρωση του καρπούΗ μεταλλική ενίσχυση και οι πρόσθετες δέστρες προσφέρουν αξιόπιστη ακινητοποίηση της άρθρωσηςΑνατομικός σχεδιασμός που προσφέρει άνεση για καθημερινή χρήσηΑριστερό ή δεξί..
Νάρθηκας Καρπού Οne Size με Στήριξη Αντίχειρα Dr Frei Pro S8555 Προσφέρει αξιόπιστη εφαρμογή και συμπίεση στην άρθρωση του καρπού Η μεταλλική ενίσχυση και οι πρόσθετες δέστρες προσφέρουν αξιόπιστη ακινητοποίηση της άρθρωσης Ανατομικός σχεδιασμός που προσφέρει άνεση για ..
Περικάρπιο Neoprene Dr Frei ProΠρόληψη τραυματισμών σε αθλήματα και δραστηριότητες  Αμφιδέξιο  Αεροδιαπερατό υλικό (aeroprene) διατηρεί τη θερμοκρασία χωρίς να επηρεάζει τις λειτουργίες του δέρματος (προστασία, θερμορύθμιση κλπ), βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και εξασφαλίζ..
Περικάρπιο ελαστικό Neoprene Dr Frei Pro S8503Πρόληψη τραυματισμών σε αθλήματα και δραστηριότητες    Απαλή συμπίεση για την άρθρωση του καρπούΑεροδιαπερατό υλικό (aeroprene) διατηρεί τη θερμοκρασία χωρίς να επηρεάζει τις λειτουργίες του δέρματος (προστασία, θερμορύθμιση κλπ), βελτιώνε..
0505 Νάρθηκας Καρπού και ΑντιβραχίουΝάρθηκας από επενδεδυμένο αφρώδες υλικό με δύο φαρδιές προσθαφαιρούμενες μεταλλικές λάμες και δέστρες για πλήρη ακινητοποίηση του καρπού και του αντιβραχίου.Αμφιδέξιο..
0507 Νάρθηκας Καρπού και ΑντιβραχίουΝάρθηκας από επενδεδυμένο αφρώδες υλικό με δύο φαρδιές προσθαφαιρούμενες μεταλλικές λάμες και δέστρες για πλήρη ακινητοποίηση του καρπού και του αντιβραχίου...
0506 Νάρθηκας Καρπού και ΑντίχειραΝάρθηκας υποστήριξης αντίχειρα από επενδεδυμένο αφρώδες υλικό, αποσπώμενη μεταλλική λάμα στον αντίχειρα, δυο πλαστικές μπαλένες και δυο δέστρες με Velcro για καλύτερη ακινητοποίηση...
0312 Περικάρπιο ΑεριζόμενοΠερικάρπιο από ελαστικό υφαντό ύφασμα (μεσινέζα) για καλύτερο αερισμό της περιοχής. Κλείνει με Velcro...
0050 Περικάρπιο με Δέστρα ΝeopreneΠερικάρπιο από Νeoprene με εσωτερική επένδυση από βαμβάκι και δέστρα στον καρπό για καλύτερη συμπίεση. Αύξηση της θερμοκρασίας, ανακούφιση του πόνου. Κλείνει με Velcro...
Νάρθηκας ακινητοποίησης αντίχειρα RHIZOMEDΑμφιδέξιο -One SizeΠλεονεκτήματα & ΧαρακτηριστικάΝάρθηκας ακινητοποίησης αντίχειρος κατασκευασμένος από ύφασμα Jersey, αντιεφιδρωτικό, αεριζόμενο, αντιαλλεργικόΔιαθέτει μπανέλα αλουμινίου διαμορφώσιμη στον καρπό και στον αντίχειραΔύο ελαστικοί ιμάντες αυ..
Εμφάνιση 1 έως 12 από 26 (3 Σελ.)
Χρησιμοποιούμε cookies για να σας εξασφαλίσουμε κορυφαία εμπειρία περιήγησης και να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μας.