ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Your Cart

ΚΟΙΛΙΑΚΗ ΧΩΡΑ

Slip Κήλης ΚλειστόΚατασκευή από επενδεδυμένη λύκρα με εσωτερικές ειδικές υποδοχές για τις πελότες της κήλης. Φέρει εμπρός οπή. Στη συσκευασία περιλαμβάνονται δύο ανατομικά σχεδιασμένες πελότες. Πλένεται.ΠροδιαγραφέςΜέγεθος7580859095100105110115Περίμετρος μέσης (cm)7580859095100105110115ΕνδείξειςΜετε..
Ελαστικός κηλεπίδεσμος διπλός  με PADOne SizeΠλεονεκτήματα & ΧαρακτηριστικάΚατασκευασμένος από βαμβακερό ύφασμα, αντιαλλεργικό, αντιεφιδρωτικόΔιαθέτει αυτοκόλλητο Velcro περιμετρικά του κορμού για εύκολη προσαρμογή και αφαίρεση του κηλεπιδέσμουΠίεστρο ανατομικό για την περιοχή της βουβ..
3040 Ζώνη ΑδυνατίσματοςΖώνη από Neoprene με εσωτερική επένδυση από βαμβάκι για καλύτερη απορρόφηση του ιδρώτα, ειδικά σχεδιασμένη για την διευκόλυνση των κινήσεων.Βοηθά στην αύξηση της θερμοκρασίας, προκαλεί εφίδρωση κατά την άσκηση με αποτέλεσμα να επιτυγχάνεται η σύσφιξη στην περιοχή.Size   Π..
Ζώνη Εγκυμοσύνης MBCΕλαστική από βαμβακερό, υποαλλεργικό ύφασμα. Ανατομικός σχεδιασμός. Φέρει δυο πλαστικές οπίσθιες μπανέλες. Αυτοκόλλητο κλείσιμο εμπρός με velcro. Ύψος 20cm πίσω και 12cm εμπρός. Πλένεται.ΠροδιαγραφέςΜέγεθοςsmallmediumlargex-largeΠερίμετρος λεκάνης στο ύψος του υπογαστρίου (cm)80-..
0174 Ζώνη Εγκυμοσύνης Ελαστική..
0171 Ζώνη ΚολοστομίαςΖώνη από ελαστικό υφαντό ύφασμα με οπή κολοστομίας. Κλείνει με Velcro...
0164 Ζώνη Μετεγχειρητική και Κοιλίας 16cmΖώνη από ελαστικό υφαντό ύφασμα. Κλείνει με Velcro...
0156 Ζώνη Μετεγχειρητική και Κοιλίας 21cmΖώνη από ελαστικό υφαντό ύφασμα. Κλείνει με Velcro...
0342 Ζώνη ΟμφαλοκήληςΖώνη από ελαστικό υφαντό ύφασμα με πελότα (μαξιλαράκι) από αφρώδες υλικό για την κήλη. Κλείνει με Velcro...
Κηλεπίδεσμος ΔιπλόςΑπό ημιελαστική φάσα των 5cm. Πρόσθιο διπλό τριγωνικό πλαίσιο με δύο ενσωματωμένες σταθερές και ανατομικές πελότες για την υποστήριξη της βουβωνοκήλης. Κλείσιμο πίσω με συρταρωτή αγκράφα ασφαλείας. Φέρει δύο υπομήρια με θέσεις εφαρμογής. Πλένεται.ΠροδιαγραφέςΜέγεθοςsmallmediumlarg..
0341 Κηλεπίδεσμος ΔιπλόςΚηλεπίδεσμος από ελαστικούς υφαντούς ιμάντες και δύο μαξιλαράκια από αφρώδες υλικό για την κήλη. Ρυθμιζόμενος...
0340 Κηλεπίδεσμος Μονός - ΑριστερόςΚηλεπίδεσμος από ελαστικούς υφαντούς ιμάντες και μαξιλαράκι από αφρώδες υλικό για την κήλη. Ρυθμιζόμενος...
Εμφάνιση 1 έως 12 από 15 (2 Σελ.)
Χρησιμοποιούμε cookies για να σας εξασφαλίσουμε κορυφαία εμπειρία περιήγησης και να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μας.