ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Your Cart

ΠΟΔΟΚΝΗΜΙΚΗ

ΕΛΑΣΤΙΚΟΣ ΙΜΑΝΤΑΣ ΜΕΤΑΤΑΡΣΙΟΥ «ARCH SUPPORT»
4-10 Ημέρες
Ελαστικός Ιμάντας Μετατάρσιου Arch SupportΚατασκευή από πρωτοποριακό υλικό «UniPren» τριών διαφορετικών στρωμάτων. Εξωτερική επιφάνεια από αυτοκόλλητο polyamide και εσωτερικά από «neoprene foam» με επένδυση «Jersey». Το μαλακό και ελαστικό υλικό, προφυλάσσει το δέρμα από την τριβή στην περιοχή της σ..
Επιστραγαλίδα Neoprene One Size AC-1041Επιστραγαλίδα one size, ανοικτή, κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας neoprene, υποαλλεργικό, αεριζόμενο. Θερμαίνει, ανακουφίζει και υποστηρίζει ιδανικά την ποδοκνημική περιοχή. Αυτοκόλλητο κλείσιμο με velcro. Προτείνεται για χρήση κατά τη βάδιση και άθληση.Ενδε..
Επιστραγαλίδα Neoprene με ελάσματα και δέστραΕπιστραγαλίδα από neoprene, με τέσσερεις spiral μπανέλες. Φέρει αυτοκόλλητη δέστρα οκτοειδούς επίδεσης. Είναι ανοικτή στην πτέρνα για εύκολη και σωστή εφαρμογή. Είναι μαλακή και άνετη. Προκαλεί βαθμιαία συνδεσμική σταθεροποίηση. Αμφιδέξια.One SizeΕνδείξει..
0557 Επιστραγαλίδα One SizeΕπιστραγαλίτιδα από αυτοκόλλητο Neoprene με εσωτερική επένδυση από βαμβάκι, έχει ανοιχτή την πτέρνα και κλείνει με 2 velcro για καλύτερη εφαρμογή και υποστήριξη.Ενδείξεις:Κακώσεις ποδοκνημικήςΔιαστρέμματα σφυρώνΘλάσειςΕξαρθρώσειςΣε περιόδους αποκατάστασηςΠρόληψη - αποθεραπ..
Εμφάνιση 1 έως 12 από 31 (3 Σελ.)
Χρησιμοποιούμε cookies για να σας εξασφαλίσουμε κορυφαία εμπειρία περιήγησης και να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μας.