ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Your Cart

ΠΟΔΟΚΝΗΜΙΚΗ

Επιστραγαλίδα Neoprene με ελάσματα και δέστραΕπιστραγαλίδα από neoprene, με τέσσερεις spiral μπανέλες. Φέρει αυτοκόλλητη δέστρα οκτοειδούς επίδεσης. Είναι ανοικτή στην πτέρνα για εύκολη και σωστή εφαρμογή. Είναι μαλακή και άνετη. Προκαλεί βαθμιαία συνδεσμική σταθεροποίηση. Αμφιδέξια.One SizeΕνδείξει..
0557 Επιστραγαλίδα One SizeΕπιστραγαλίτιδα από αυτοκόλλητο Neoprene με εσωτερική επένδυση από βαμβάκι, έχει ανοιχτή την πτέρνα και κλείνει με 2 velcro για καλύτερη εφαρμογή και υποστήριξη.Ενδείξεις:Κακώσεις ποδοκνημικήςΔιαστρέμματα σφυρώνΘλάσειςΕξαρθρώσειςΣε περιόδους αποκατάστασηςΠρόληψη - αποθεραπ..
Επιστραγαλίδα One Size Dr Frei ProΠρόληψη τραυματισμών στην άρθρωση του αστραγάλου κατά την έντονη φυσική και αθλητική δραστηριότηταΙσχυρή περίδεση που προσφέρει ακινητοποίηση και ελαχιστοποίηση της πλευρικής κίνησηςΑπό Aeroprene, υλικό που προσφέρει θερμαντική δράσηΑμφιδέξιοOne Size..
Επιστραγαλίδα Ελαστική Dr Frei Pro Προσφέρει αξιόπιστη στήριξη και προστασία της άρθρωσης του αστραγάλου κατά τη δραστηριότητα Μειώνει τον κίνδυνο τραυματισμών, διαστρεμμάτων και αστάθειας Ανατομικός σχεδιασμός κατάλληλος για καθημερινή χρήση Αεροδιαπερατό ύφασμα για περισσότερη ..
Επιστραγαλίδα Ελαστική Με Επιθέματα ΣιλικόνηςΚατασκευή από πλεκτό ελαστικό ύφασμα ισχυρής πυκνότητος και αντοχής. Χωρίς ραφή. Προσφέρει βαθμιαία συμπίεση στα μαλακά μόρια. Διαθέτει δύο ανατομικά επιθέματα σιλικόνης στα σφυρά για την προστασία των ιστών, των συνδέσμων και των τενόντων. Αμφιδέξια.Προδ..
Κνημοποδικός Νάρθηκας Air-Rom 14''Κατασκευή από σταθερό και άκαμπτο πλαστικό υλικό. Διαθέτει προσθαφαιρούμενη και αυτοκόλλητη αφρώδη επένδυση (foam), η οποία καλύπτει εσωτερικά όλη την επιφάνεια της ποδοκνημικής. Είναι υποαλλεργική και αντιεφιδρωτική. Φέρει δύο αμφίπλευρες μπανέλες αλουμινίου, πολύ ..
Κνημοποδικός Νάρθηκας Air-Rom 17''Κατασκευή από σταθερό και άκαμπτο πλαστικό υλικό. Διαθέτει προσθαφαιρούμενη και αυτοκόλλητη αφρώδη επένδυση (foam), η οποία καλύπτει εσωτερικά όλη την επιφάνεια της ποδοκνημικής. Είναι υποαλλεργική και αντιεφιδρωτική. Φέρει δύο αμφίπλευρες μπανέλες αλουμινίου, πολύ ..
0759 Νάρθηκας Αχίλλειου ΤένονταΝάρθηκας που παρέχει τη στήριξη του αχίλλειου τένοντα και επιτρέπει τη συγκεκριμένη και ελεγχόμενη λειτουργία αποφεύγοντας την υπέρχρηση και καταπόνησή του.Θήκη στο σημείο του αχίλλειου τένοντα που περιέχει αποσπώμενο επίθεμα σιλικόνης για τη μείωση του πόνου, την απορ..
Νάρθηκας Διπλής Βαλβίδας Air/Gel StirrupΚατασκευή από ευπροσάρμοστο πλαστικό υλικό. Ρυθμιζόμενοι αυτοκόλλητοι ιμάντες σταθεροποίησης του νάρθηκα. Αυτοκόλλητο ρυθμιζόμενο πελματιαίο πατάκι που καθιστά το βοήθημα κοινού μεγέθους. Δύο πλάγιοι ανατομικοί αεροθάλαμοι με αέρα και επιθέματα gel κρυοθεραπεί..
Νάρθηκας Έσω Υποδήματος Στενός ΑριστερόςΕλαφρύς και θερμοδιαμορφώσιμος νάρθηκας, από πολυπροπυλένιο. Καλύπτει το πέλμα έως τα δάκτυλα. Αυτοκόλλητος ιμάντας με επένδυση στο γαστροκνήμιο. Βοηθά στη βάδιση ατόμων με ελαφρές ή μέτριες νευρολογικές παθήσεις. Ακτινοδιαπερατός.Διατίθεται σε αριστερό και δε..
Νάρθηκας Έσω Υποδήματος Στενός ΔεξιόςΕλαφρύς και θερμοδιαμορφώσιμος νάρθηκας, από πολυπροπυλένιο. Καλύπτει το πέλμα έως τα δάκτυλα. Αυτοκόλλητος ιμάντας με επένδυση στο γαστροκνήμιο. Βοηθά στη βάδιση ατόμων με ελαφρές ή μέτριες νευρολογικές παθήσεις. Ακτινοδιαπερατός.Διατίθεται σε αριστερό και δεξιό..
Νάρθηκας ποδοκνημικής έσω υποδήματος AFO ΑριστερόΔιατίθεται σε αριστερό και δεξί.Πλεονεκτήματα & ΧαρακτηριστικάΝάρθηκας ποδοκνημικής έσω υποδήματος κατασκευασμένος από θερμοπλαστικό υλικό ελαφρού βάρουςΑυτοκόλλητο Velcro περιμετρικά του γαστροκνημιαίου για στήριξη και συγκράτηση του νάρθηκα..
Εμφάνιση 1 έως 12 από 15 (2 Σελ.)
Χρησιμοποιούμε cookies για να σας εξασφαλίσουμε κορυφαία εμπειρία περιήγησης και να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μας.