ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Your Cart

Επιστροφές & Αλλαγές

Αλλαγή ή τροποποίηση παραγγελίας

Αλλαγές ή τροποποιήσεις των παραγγελιών γίνονται τηλεφωνικά καλώντας στο 244122267, υπό την προϋπόθεση ότι δεν έχει πραγματοποιηθεί η αποστολή τους. Κάθε αλλαγή ή τροποποίηση μιας παραγγελίας σημαίνει καθυστέρηση στην εκτέλεσή της καθώς απαιτείται η ακύρωσή της και η εκ νέου καταχώρησή της στο σύστημα.


Ακύρωση παραγγελίας

Ακυρώσεις παραγγελιών πριν την αποστολή τους γίνονται χωρίς επιβάρυνση για τον πελάτη. Ειδικές παραγγελίες δεν ακυρώνονται εκτός εάν έχει γίνει διαφορετική συμφωνία.


Επιστροφές προϊόντων

Επιστροφές προϊόντων γίνονται δεκτές εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή τους με χρέωση του πελάτη και συνοδεύονται απαραίτητα από την απόδειξη πληρωμής ή από το Τιμολόγιο Πώλησης στην περίπτωση που εκδόθηκε από την εταιρία μας Τιμολόγιο Πώλησης-Δελτίο Αποστολής.

Τα επιστρεφόμενα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται στην ίδια κατάσταση που τα παρέλαβε ο πελάτης, χωρίς δηλαδή να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους και βέβαια χωρίς να έχουν χρησιμοποιηθεί. Στην περίπτωση που ισχύει ένα ή περισσότερα από τα ανωτέρω κριτήρια η επιστροφή δεν γίνεται δεκτή. Καλό είναι ο πελάτης τη στιγμή της παραλαβής της παραγγελίας να ελέγχει την κατάσταση και το άθικτο της συσκευασίας προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα των προϊόντων της παραγγελίας.


ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε περίπτωση που δεν πληρούνται οι παραπάνω προϋποθέσεις για την επιστροφή του προϊόντος, αυτό δεν γίνεται δεκτό από την εταιρία μας και επιστρέφεται στον αποστολέα του με χρέωση του ιδίου.


Στην περίπτωση επιστροφής προϊόντων λόγω μη συμφωνίας των χαρακτηριστικών τους με αυτά της παραγγελίας ή επειδή αυτά είναι ελαττωματικά ή κατεστραμμένα τα έξοδα επιστροφής και εκ νέου αποστολής των προϊόντων βαρύνουν την εταιρία μας.


ΔΕΝ γίνονται δεκτές επιστροφές ορισμένων προϊόντων εφόσον έχει ανοιχθεί η συσκευασία τους, για λόγους προστασίας της υγείας ή για λόγους υγιεινής, όπως τα είδη προσωπικής φροντίδας (κρέμες, ιατρικά αναλώσιμα, καλσόν, μάσκες, θερμόμετρα κ.λ.π.).


Όταν δεν είναι δυνατό να αντικατασταθεί το επιστρεφόμενο προϊόν ή ο πελάτης δεν επιθυμεί την αντικατάστασή του, η επιστροφή των χρημάτων πραγματοποιείται εντός 30 ημερών, από την παραλαβή του προϊόντος από την εταιρία μας, με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό του πελάτη.


Χρησιμοποιούμε cookies για να σας εξασφαλίσουμε κορυφαία εμπειρία περιήγησης και να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μας.