ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Your Cart

HERBI FEET

Πέλμα DIAPREX GEL HF 6014Εξαιρετικά μαλακό πέλμα GEL.Ιδανικό για διαβητικό πόδι και κουρασμένα πόδια.Ανατομικός σχεδιασμός με ελαφρά ανύψωση στην καμάρα.Μεγάλη απορρόφηση κραδασμών και άνεση.Massage effect για την αντιμετώπιση της κούρασης.Κατά της κακοσμίας.ΠΕΡΙΓΡΑΦΗΕξαιρετικά μαλακό πέλμα GEL..
Πέλμα ΡεφλεξολογίαςΕιδικό πέλμα!Το Πέλμα Ρεφλεξολογίας HF 6064 είναι ένα πολύ λεπτό πέλμα με ειδικά σημεία πίεσης, βασισμένο στην θεραπευτική πρακτική της Κινέζικης Ρεφλεξολογίας. Σύμφωνα με αυτή την πανάρχαια πρακτική, κάνοντας μασάζ σε διαφορετικές περιοχές του ποδιού, έχετε θετικά αποτελέσματα σε..
Πέλμα 3G DARIAΞεκούραση και Άνεση! Πέλμα κατασκευασμένο από gel, υψηλής ποιότητας και αντοχής. Ειδικός σχεδιασμός με μαλακότερο gel και ειδικό σχήμα ''κυψελοειδούς'' αποκλειστικά για την περιοχή της πτέρνας . Διαθέτει ενσωματωμένη ελαφριά ανύψωση στην περιοχή της καμάρας, προσφέροντας ισομερή α..
Πέλμα Σιλικόνης HF - 6010Πέλμα κατασκευασμένo από υψηλής ποιότητας σιλικόνη, υποαλλεργικό, αεριζόμενο. Ανατομικά σχεδιασμένο, με ελαφριά ανύψωση στην καμάρα και μαλακότερη σιλικόνη στις περιοχές του μεταταρσίου και της πτέρνας.  Απορροφά τους κραδασμούς, ανακουφίζει τα κουρασμένα πόδια ενώ ταυτ..
Πέλμα GEL DUNIA SILONITE HF 6013Ανατομικό πέλμα GEL με ελαφριά ανύψωση στην περιοχή της καμάρας. Αποφορτίζει τις περιοχές των μεταταρσίων και της πτέρνας.Επένδυση από μαλακό ύφασμα για μεγαλύτερη άνεση.ΠΕΡΙΓΡΑΦΗΑνατομικό πέλμα GEL με ελαφριά ανύψωση στην περιοχή της καμάρας. Αποφορτίζει τι..
Πέλμα 3/4 Πελματιαίας ΑπονευρωσίτιδαςΑυτό το πέλμα βοηθά τη φλεβική λειτουργία, τα κουρασμένα πόδια και την κακή κυκλοφορία του αίματος.ΠΕΡΙΓΡΑΦΗΕΝΔΕΙΞΕΙΣ:Η εύκαμπτη στήριξη με την ελεγχόμενη ακαμψία έχει σχεδιαστεί για να υποστηρίζει τη μέση πελματιαία περιοχή, γεγονός που βοηθά στη μείωση του φορτ..
Υποπτέρνιο υφασμάτινο Gel - Duplo HF 6073Διακριτική εφαρμογή εντός των υποδημάτων χάρη στο λεπτό πάχος του!Υποπτέρνιo κατασκευασμένo από πολυμερές gel υψηλής ποιότητας και αντοχής. Ανατομικός σχεδιασμός με οπή από μαλακότερο gel στην περιοχή της πτέρνας. Διαθέτει εξωτερική υφασμάτινη αντιολισθητική ..
Υποπτέρνιο ανύψωσης HF 6321Υποπτέρνιo κατασκευασμένο από αφρώδες υλικό και δερμάτινη επένδυση.Βοηθά στη διατήρηση της σωστής θέσης του κορμού και ανακουφίζει από τον πόνο σε πτερναλγίες.Ιδανικό για ανύψωση σε περιπτώσεις ανισοσκελίας.Διατίθεται ανά ζεύγος σε τέσσερα ύψη ανάλογα με τις ανάγκες σας.Εν..
Υποπτέρνιο SHOCKER 3G HF-6079Υποπτέρνιo κατασκευασμένo από πολυμερές Gel, υποαλλεργικό, αεριζόμενο.Ανατομικά σχεδιασμένο, στρογγυλού σχήματος στην περιοχή της πτέρνας.Απορροφά τους κραδασμούς που δέχεται η πτέρνα, ο αστράγαλος και το γόνατο κατά το βάδισμα, ανακουφίζει τα κουρασμένα πόδια ενώ ταυτόχ..
Υφασμάτινος Νάρθηκας Comodi Hallux με gelΥφασμάτινος Νάρθηκας Comodi Hallux.  Περιέχει πολυμερές gel στο σημείο του μεγάλου δακτύλου προς αποφυγή τριβής και δημιουργίας ερεθισμών. Υποαλλεργικός, πλένεται εύκολα. ONE SIZEΥψηλή ποιότητα κατασκευής.Ενδείξεις:Διορθώνει το κότσιΕυθυγράμμιση των..
Εμφάνιση 1 έως 12 από 50 (5 Σελ.)
Χρησιμοποιούμε cookies για να σας εξασφαλίσουμε κορυφαία εμπειρία περιήγησης και να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μας.