ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Your Cart

BARBEADOR

Παιδική μάσκα FFP2 Barbeador Max-06A - ΑεροπλάναΠαιδική μάσκα προστασίας FFP2 τύπου πεταλούδας σε συσκευασία του 1τμχ σε χρώμα γαλάζιο.Προσφέρει άνετη αναπνοή αλλά και υψηλή προστασία για την εξάπλωση αναπνευστικών νοσημάτων.Σε συσκευασία του ενός τεμαχίου..
Παιδική μάσκα FFP2 Barbeador Max-06A - ΛευκήΠαιδική μάσκα προστασίας FFP2 τύπου πεταλούδας σε συσκευασία του 1τμχ σε χρώμα γαλάζιο.Προσφέρει άνετη αναπνοή αλλά και υψηλή προστασία για την εξάπλωση αναπνευστικών νοσημάτων.Σε συσκευασία του ενός τεμαχίου..
Παιδική μάσκα FFP2 Barbeador Max-06A - ΜπλεΠαιδική μάσκα προστασίας FFP2 τύπου πεταλούδας σε συσκευασία του 1τμχ σε χρώμα γαλάζιο.Προσφέρει άνετη αναπνοή αλλά και υψηλή προστασία για την εξάπλωση αναπνευστικών νοσημάτων.Σε συσκευασία του ενός τεμαχίου..
Παιδική μάσκα FFP2 Barbeador Max-06A - ΡοζΠαιδική μάσκα προστασίας FFP2 τύπου πεταλούδας σε συσκευασία του 1τμχ σε χρώμα γαλάζιο.Προσφέρει άνετη αναπνοή αλλά και υψηλή προστασία για την εξάπλωση αναπνευστικών νοσημάτων.Σε συσκευασία του ενός τεμαχίου..
Παιδική μάσκα FFP2 Barbeador Max-06A - ΦράουλεςΠαιδική μάσκα προστασίας FFP2 τύπου πεταλούδας σε συσκευασία του 1τμχ σε χρώμα γαλάζιο.Προσφέρει άνετη αναπνοή αλλά και υψηλή προστασία για την εξάπλωση αναπνευστικών νοσημάτων.Σε συσκευασία του ενός τεμαχίου..
Εμφάνιση 1 έως 5 από 5 (1 Σελ.)
Χρησιμοποιούμε cookies για να σας εξασφαλίσουμε κορυφαία εμπειρία περιήγησης και να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μας.